Hoppa till sidans innehåll

Klädshoppen är öppen!

25 JAN 2017 17:23
Nu öppnar vi upp shoppen för vårens beställning av klubbkläder! Kläder finns att prova på Cykel & Fjäll från och med i dag och fram till tisdag den 31 januari! Shoppen stänger söndag den 5 februari.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2017 12:22

Observera att arm- och benvärmarna endast kommer att gå att beställa med tryck om vi är minst 10 stycken som beställer av vardera!! Om du är intresserad av någon av dessa plagg, så hör av dig till Lina (This is a mailto link eller på Messenger osv.) innan du beställer, så kan vi samordna och verifiera att vi verkligen är tillräkligt många innan vi lägger beställning!!

********************************************

Information från BioRacer:

Här kommer inbjudan till VELODROM CK´s webbshop för inköp av klubbkläder från Bioracer.
SHOPPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN 5 FEBRUARI 2017

MYBIORACER:
För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer Klicka på följande länk:

http://se.bioracer.com/SE/mybioracer/?r=ye2ptN2sxV

Läs den bifogade PDF filen, där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 7-8 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen.
Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link

BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link

VÅRA KOLLEKTIONER
Professional – Fokus på träning och tävling:
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA
Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.
OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:
Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL
Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: This is a mailto link

Med Vänlig Hälsning/Best regards

Jonas Gunnarsson

Bioracer Sverige AB, Elverksgatan 1, 73831 NORBERG
This is a mailto link - mobile +46 (0)70 365 85 25
www.bioracer.se - www.facebook.com/bioracersverige

Skribent: Lina Mickelsson
Epost: Adressen Gömd

Bli medlem i Velodrom CK! 

Mer info >>

 

Följ oss:

facebook instagram

 

Träningstider, bokningskalender och mer information om Velodromen finns på: 

Velodromen.se

Postadress:
Velodrom CK - Cykel
Emma Stenberg, Jungfruvägen 43 B lgh 1101
79134 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info